Din Öğretimi Genel Müdürü Dr. Ahmet İŞLEYEN,

Talim ve Terbiye Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Nezir GÜL, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal GÜLİSTAN ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yahya Kemal KARAOĞLAN Şahinbey Belediyesi Mehmet Emin Er Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerini ziyaret etti.

Şbt

Emin Er Kariyer Günleri etkinlinliklerimiz kapsamında bugün Ege Üniversitesi Biyoloji bölüm başkan yardımcısı Doç Dr. Barış Uzilday hocamız çevrimiçi olarak konuğumuz oldu.

Barış Uzilday hocamız öğrencilerimize biyoloji bölümü hakkında detaylı bilgi vererek , Ege Üniversitesi olarak hazırlanan kendisinin de ekipte yer aldığı Milli gururumuz olan Astronot Alper Gezeravcı'nın uzayda gerçekleştirdiği bitki deneyinin içeriği hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Kıymetli hocamıza kariyer günleri etkinlinliklerimize destek ve katkıları için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürülüğü ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile hazırlanan Gaziantep İli 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İmam Hatip Okulları Mesleki Yarışmalar Ödül Töreni Mavera Kongre Sanat Merkezinde yapıldı. Umut Mürare ve Eşref Ziya konserlerinin olduğu törende görev alan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve idaremize katkıları için teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Berat gecesi sabahından Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar'ın katılımı ile düzenlediğimiz sabah namazı buluşmasında Şahinbey Millet Camiinde velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle biraraya geldik.

Şbt

Türkiye Millî Uzay Programı kapsamında ilimize gelen ilk astronotumuz Alper Gezeravcı tarafından verilen konferansa öğrencilerimizle katılım sağladık.

Şbt

Dr. Öğr. Üyesi Elif Habip ve Dilek Köksal okulumuzu ziyaret etti. Dr. Öğr. Üyesi Elif Habip kariyer günleri kapsamında öğrencilerimizle buluşarak tecrübe  paylaşımında bulundu. Yine Kariyer günleri apsamında Dilek Köksal tarafından öğrencilerimize 28 Şubat konulu seminer düzenledi.

Şbt

Okulumuz 11. Ve 12. Sınıf öğrenci velilerimize yönelik toplantılarımız gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz öğrencileri 2023-2024 Okul Sporları Dart Genç Kızlar İl Birinciliği Grup Müsabakaları yarışmalarında Küme müsabakalarında il 1. ve il 2. Ulusal Grupta il 4. olmuştur. Öğrencilerimizi ve koordinatör öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Gönül bağımızın hiç kopmadığı mezun öğrencilerimiz ile tekrar biraraya gelmek için düzenlediğimiz Geleneksel Yemek Etkinliğimizde Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal GÜLİSTAN bizlere eşlik etti. Her biri farklı şehirlerde, farklı üniversitelerde, farklı bölümlerde olan öğrencilerimizle bugün bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti.

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu sosyal etkinlik haftası çalışmalarımız. Emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenerimize ve idaremize teşekkürlerimizi sunarız

Ock

Okulumuz öğretmenlerimize  Okul Rehberlik Servisi tarafından "ihmal-istismar ve ihbar" semineri düzenlendi.

Ock

"Halimden En İyi Sen Anlarsın" sloganıyla organize ettiğimiz söyleşimize, dil bölümünde okuyan ve 10. sinıfta okuyup dil bölümünü seçecek olan bütün öğrencilerimiz davetlidir. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Yasemin Munis moderatörlügünde, Ankara Üniversitesi/ İngilizce Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Şükran KAYA ile gerçekleşek olan söyleşide YKS, YDT, TYT, İngilizce öğrenme teknikleri, sınav sürecinde motivasyon ve tecrübe paylaşımı konularına değinilecektir. Keyifli söyleşimize davetlisiniz.

Ock

Okulumuz 11. Sınıf öğrencileri Mesleki Hitabet Dersi için Öğrenci Uygulamalarına katılarak başarıyla tamamladılar. Emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve bizleri misafir eden değerli kurumlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Anadolu İmam Hatip Liselerinin katıldığı İl Hafızlık Yarışması'na (Kız Öğrenciler) okulumuz ev sahipliği yaptı. Organizasyonda emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve katılım sağlayan misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız.