Mevlüd-i Şerif HAftası kapsamında Okul İlahi Korumuz ,Müzik Öğretmenimiz Çağdaş DİKMEN eğitmenliğinde Bir İlahi Dinletisi hazırlığı sundular. Öğle arasında yapılan bu eşsiz dinleti tüm dinleyici öğretmen ve öğrenciler tarafından çok beğenildi. Öğrencilerimizi ve Çağdaş Hocamızı tebrik ederiz.

Okulumuzda Gençlik ve Spor Bakanlığı Hayata Kitap Molası Ver projesi kapsamında kitap kafenin açılışı yapıldı.

Ock

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yasemin Munis'in katılmış olduğu e-Twinning projesi tanışma toplantısını gerçekleştirdi. Yunanistan, İtalya, Portekiz ve Türkiye'den üyelerin olduğu dijital nezaket projesinin amacı İnternette görgü kurallarını öğrencilere benimsetmek. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu zorlu süreçte başarılar diliyoruz

Ekm

15 Temmuz 2016 yılında ülkemizin demokrasisine ve bölünmez bütünlüğüne zarar vermek isteyen Darbeci hainlerin planlarını, Milli beraberlik ruhuyla hareket eden Tüm vatandaşlarımızın başlarına o hain planları yıkmasının üzerinden tam 5 yıl geçti. Okul olarak, 15 Temmuz Demomrasi Zaferimizi Öğrencilerimiz anlamlı etkinlilerle kutladılar. Ayrıca Sayın Abdulkadir Kestane de okulumuza misafir olarak bu anlamlı günde Kur'anı Kerim tilavetinde bulundular. Allah razı olsun.

Mrt

Abisi şehit olan 12. Sınıf öğrencimiz Feride Açıkgöz ve ailesini 18 Mart Perşembe Çanakkale zaferi münasebetiyle okul olarak ziyaret ettik. Törende şehidimizin babasına bayrak ve kuranı Kerim hediye edildi. Ziyaretimizde meslek dersi öğretmenimiz Hacı Ali Akar Kur'an okuyup tum sehitlerimiz için dua etti.

Türkiye Yazarlar Biriliği Ankara Şubesi, 02.05.2020 tarihinde saat 22.00'de İnstagram üzerinden hazırladığı canlı yayında Seyda Mehmet Emin ER hocamızın hayatını anlattı. Mehmet Sıddık YILDIRIM'ın moderatörlüğünü yaptığı programda, Mehmet Emin ER hocamızın oğlu İbrahim Halil ER, hocamızın hayatından kesitler sundu. Bu canlı yayının videosunu aşağıdaki linkleri tıklayarak izleyebilirsiniz. Bu yayının hazırlanmasına öncülük eden Türkiye Yazarlar Birliğine ve emeği geçen herkese okulumuz adına teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Öğrencilerine Çocuk Şubede Görevli Edebiyatçı Zamir CİRİS tarafından 20 Kasım 2018 Salı Günü Okulumuz Konferens Salonunda "Siber Zorbalık ve Güvenli İnternet" Konulu Seminer Verildi.