T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şahinbey Belediyesi Mehmet Emin Er Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

I İmprove Inside While Corona Weakens Outside

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Celal MUNİS'in kuruculuğunu üstlendiği "I improve inside While Corona Weakens Outside" Projesi Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı. Covid 19 sürecinde evde eğitimin sağlandığı koşullarda öğrencilerin için onların aktif olmasını sağlayacak 4 farklı görevleri bulunuyordu. her ay 1 kitap okumak, bir tasarım yapmak, canlı yarışma yapmak ve oyun mekanizması tasarlamak. Tüm bunları yaparken hem eğlendiler hem de sorunlara çözümle yaklaşmayı öğrendiler. Öğrencilerimiz bu çalışmaları yaparkeen ortak okul arkadaşlarıyla bir arada çalışarak İngilizcelerini geliştirme fırsatı yakaladı. Aynı zamanda Web 2.0. araçlarını kullanma becerilerini de ileri seiyeye taşıdılar.

Yayın: 08.01.2023 - Güncelleme: 08.01.2023 22:05 - Görüntülenme: 73