Etiket Sonuçları: Sınav

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Yazılı sınav tarihleri

Şbt

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık sürecinde 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik deneme sınavları devam etmektedir.

Okulumuzda Umre Ödüllü Deneme Sınavı Yapıldı.

Kas

Kasım Ara Tatilde YKS' ye Hazırlanan öğrencilerimize deneme sınavı uygulanmıştır.

Haz

Şahinbey Belediyesi Mehmet Emin Er Kız İmam Hatip Ortaokulu Hafızlık Projesi kapsamında öğrenci kabul sınavı okulumuzda gerçekleştirildi.

Haz

Gaziantep Proje İmam Hatip Liseleri Gaziantep Üniversitesi'nde YKS provası yaptı.

Okulumuz öğrencileri de bu sınava katılarak YKS heyecanını ve ortamını deneyimledi.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eder,YKS'ye girecek öğrencilerimize kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle  TYT ve AYT sınavlarını en sessiz ortamda , sınava tam uygunluk ilkesiyle okulumuzda 12. Sınıf öğrencilerimize uygulaması yapılmıştır.

Sınava günler kala öğrencilerimize motivasyon katmaya devam ediyoruz. Okulumuzda her hafta düzenli olarak yaptığımız TYT ve AYT deneme sınavlarinda 1. Olan öğrencilerimize bu hafta da  hediyeleri takdim edildi.