Etiket Sonuçları: Kariyer Günleri

Mrt

Kariyer günleri kapsamında düzenlenen programda bu hafta Eczacı Gizem Gül Etki hanım vardı. Yks hazırlık ve Eczacılık bölümü ve mesleği hakkında tecrübe paylaşımı yaparak, öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Mrt

Kariyer günlerinin bu haftaki diğer konuğumuz ise Avukat Remzi Sönmez beyfendiydi. Hukuk eğitiminden ve mesleki tecrübeleri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirerek , öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.

Şbt

Emin Er Kariyer Günleri etkinlinliklerimiz kapsamında bugün Ege Üniversitesi Biyoloji bölüm başkan yardımcısı Doç Dr. Barış Uzilday hocamız çevrimiçi olarak konuğumuz oldu.

Barış Uzilday hocamız öğrencilerimize biyoloji bölümü hakkında detaylı bilgi vererek , Ege Üniversitesi olarak hazırlanan kendisinin de ekipte yer aldığı Milli gururumuz olan Astronot Alper Gezeravcı'nın uzayda gerçekleştirdiği bitki deneyinin içeriği hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Kıymetli hocamıza kariyer günleri etkinlinliklerimize destek ve katkıları için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Şbt

Dr. Öğr. Üyesi Elif Habip ve Dilek Köksal okulumuzu ziyaret etti. Dr. Öğr. Üyesi Elif Habip kariyer günleri kapsamında öğrencilerimizle buluşarak tecrübe  paylaşımında bulundu. Yine Kariyer günleri apsamında Dilek Köksal tarafından öğrencilerimize 28 Şubat konulu seminer düzenledi.

Okulumuzda öğrencilerimiz için motivasyon çalışmalarımız devam ediyor. Okulumuz Rehberlik Servisi'nin Koordinasyonu ile davet ettiğimiz Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Menmet Akif Özgür tecrübelerini öğrencilerimiz ile paylaşarak, öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.

Okulumuzda düzenlenen Kariyer Günleri Etkinliklerimizin bu hafta ki konuğu Psikolog Emel YILDIRIM oldu. Emel Yıldırım, tecrübelerini öğrencilerimize ve öğretmenlerimize aktardı. Okulumuz adına kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Eminerli öğrenciler Deniz Fenerleri ile buluşmaya devam ediyor. Okulumuz da düzenlenen kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Gaziantep Vali Yardımcımız Muhammet ÖNDER konuğumuzdu.  Kariyer günleri kapsaminda vali yardımcısi sn Muhammet ÖNDER kamu yönetimi ve kaymakamlık mesleği hakkında öğrencilerimize detaylı bilgilendirme yaptı. Öğrencilerimizle  sıcak ve samimi bir   diyalog gercekleştirdi.